Wie zijn wij?

Centro cultural comunitario y biblioteca popular Caraguatá is een erkende NGO in de Delta (Tigre) in Argentinië. Een plek waar kinderen spelenderwijs leren wat kind-zijn is.

Peter De Bruyne Jorge O Donadio

donderdag 10 maart 2011

Vrijwilligers gezocht

Het culturele centrum zoekt vrijwilligers. Mensen die de handen uit de mouwen willen steken om zo aan een betere wereld te timmeren. Mensen die graag reizen en andere culturen en oorden ontdekken op een constructieve manier. Mensen die openstaan voor een andere manier van leven. Midden in de ongelooflijke mooie natuur van de Delta in Tigre, Argentinië, kan je al deze dingen ontdekken en waarmaken. Niet alleen heeft het cultureel centrum je enorm veel te bieden, ook de kinderen en zeker de omgeving die onder je huid kruipt en je niet meer los laat.


Voor meer informatie kan je de website van het centro cultural zelf bekijken, hieronder bij de links. Je kan je lid maken van deze pagina zodat je de Delta en de werking van het CC Caraguatá beter leert kennen en je kan vrijblijvend informatie vragen aan Peter De Bruyne, president van de NGO Caraguatá.

3 opmerkingen:

  1. Graag inlichtingen aub om als vrijwilliger te functioneren.

    Van harte dank, Jeannine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dan wel even een contact achterlaten jeannine, of mailen naar reincastle@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo,

    Twee jaar geleden heb ik vrijwilligerswerk verricht in 2 scholen in BsAs.
    Weldra ben ik terug in Argentinië en zou graag opnieuw een handje helpen.

    Geert en Rein hebben mij aangeraden jou te contacteren.

    Met vriendelijke Groeten,

    Mike
    dilien@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen